ÅRE FÖR MUSIKHJÄLPEN

BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLA

ÅRE FÖR MUSIKHJÄLPEN
BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLA

World Cup Lindsey Vonn signerade skidor!

Ni har väl inte missat World Cup Åres auktioner på spännande prylar?
En stor favorit är ett par Head skidor från Lindsey Vonn som hon skänkt till Magnus Hedman.
Här är Magnus egna ord om skidorna:

Du åker på en motgång och går ner för räkning. Du kämpar med alla medel för att ta dig upp samtidigt som du fortsätter att åka nedåt… Dina verktyg försvinner och du måste ta ett beslut nu innan det är för sent! ”Jag ger mig aldrig om jag så ska göra något jag aldrig gjort förut men jag ska klara det!”
Du kämpar som aldrig förr, farten tar slut på vägen, inga mer tvivel, du samlar kraft och springer för att fortsätta framåt! Du kastar dig i mål! Du ställer dig upp… Du klarade smällarna, du gav inte upp! Du vet nu att du klarar tuffare saker i ditt liv.
Du har alltså rustat dig ytterligare genom ditt beslut. Påverkar det här din omgivning? Kan andra människor bli hjälpta av dina beslut du tar?

Jag fick igår ett pris för sämsta tid men det är ett av de mest värdefulla priserna jag någonsin fått. Varför? Jo, priset var Lindsey Vonn’s skidor signerade från hennes seger igår! Jag bestämde direkt att de ska auktioneras ut och då i samarbete med Musikhjälpen. Jag har dock ökat värdet ytterligare på skidorna genom att några av våra absolut största idrottsprofiler genom tiderna tillsammans med toppbloggare och musiker signera skidorna. Så min kamp i backen har gett ännu fler människor möjligheten till ett bättre liv! Dina beslut är rätt kraftfulla…
– Magnus Hedman

220072479_a55d0cc2-50e9-4050-82f5-e918667d9897

 

Ni hittar auktionen HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *