ÅRE FÖR MUSIKHJÄLPEN

BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLA

ÅRE FÖR MUSIKHJÄLPEN
BARN I KRIG HAR RÄTT ATT GÅ I SKOLA

Om

Den 13-19 december arrangerar P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen insamlingseventet Musikhjälpen. I år tv-sänds programmet ifrån Linköping med Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnéa Henriksson.

Årets tema är “Ingen ska behöva fly undan klimatet”.
Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Och det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Det är alltså i snitt ca 2000 människor som varje timme måste lämna sina hem. Vi kom på idéen att försöka engagera Åres företagare (och privatpersoner) i insamlingen till Musikhjälpen och gemensamt lyfta Åres bidrag till detta fantastiska ändamål!

Därför behöver vi nu er hjälp för att dra in så mycket pengar vi bara kan. Vår tanke är att ni företagare skänker en produkt eller tjänst till förmån för insamlingen. Produkten lägger ni upp som en auktion på Tradera. Vårt jobb blir att sprida och pusha auktionerna för att få så många bud som möjligt. Och självklart får ni gärna sprida auktionerna i era egna kanaler med.

Vi har satt upp både en Facebook sida och denna webbplats för detta ändamål.

Vill du vara med och bidra? Följ anvisningarna på sidan om hur man bidrar.

Nu ser vi till att Åre drar sitt strå till stacken och slår förra årets rekord på 32 miljoner kr!

Vi som jobbar med insamlingen och denna hemsida i år är fem elever från Campus Åre, Event Management.
Ida Ödmark, Maria Rickmann, Anton Lundmark, Axel Nyberg och Millan Moberg.